Panga pod peřinou recept
Prima Recepty, RybySuroviny na recept
- 1 kg Pangasius ryba
- slanina
- sýr Ementál
- cibule
- 3 stroužky česneku
- Vegeta
- česnekové máslo
- sůl
- pepř
- grilovací koření
- pepř 4 barev
- smetana na vaření nebo zakysaná smetana
- 50 g másla
- 1 dl oleje
- sezam
Recept na Panga pod peřinou
Postup přípravy receptu
-
Maslo dáme na panvicu a popražime cibuľu, ktoru sme nakrájali na mesiačiky. Vylejeme na plech a na to dáme okorenenú rybu - okoreníme horeuvedeným korenim.
Zamotáme do slaninky, posypeme sezamom a dáme piecť na 180-200°C na 15 min.
Potom vyberieme a natrieme ju zmesou strúhaneho syra, ktorý sme zmiešali so smotanou.
Zapečieme do zlatista.